large product photo

large product photo


Családi nap

 

2016.05.27.

 

large product photo

 

Az alsósok játékos vetélkedőn vettek részt, a felsősök pedig különböző sportokat próbálhattak ki iskolánk udvarán, majd sportos vetélkedőn mérték össze ügyességüket a sportcsarnokban. Eközben az udvaron főtt a szülők segítségével a finom ebéd.

A délutánt a HELPI segítségével közös kulturális műsorral zártuk, amelyen iskolánk diákjai mellett felléptek a HELPI ifjú tehetségei is. 
Köszönjük Kalán Teréz, az ABRAZÍV Kft, HELPI, Kecskeméti KISKUN Csúszókorong Sportklub, HÍRŐS HUNOK DARTS CLUB és a Szülői Munkaközösség támogatását!

large product photo

large product photo

 

large product photo
large product photo

 

large product photo

large product photolarge product photolarge product photo

Az októberi sikereken felbuzdulva most, a tanév végéhez közeledve ismét Családi napot rendezett a diákoknak és szüleiknek a Damjanich János Általános Iskola vezetése. A jó hangulathoz remek időjárás is társult.
Reggel nyolc órától délután fél négyig múlatták az időt a Damjanich iskola diákjai szüleikkel és tanáraikkal együtt. Délelőtt a sporté volt a főszerep. A családi nap célja az volt, hogy a szülőket becsalogassák az iskolába a gyermekeikhez, és töltsenek el együtt egy szeretetteljes, tartalmas napot.

Az őszi hasonló napon jótékonysági fellépők is voltak: Katus Attila és Fatima. Ők jó példát mutattak a diákoknak. Most is az örömszerzésen volt a hangsúly, ezért folytatták a megkezdett hagyományt. A tanulók ezúttal is örömmel fogadták a program lehetőségét, és sok élménnyel gazdagodtak a nap során. Délután ők adtak műsort, amelyet megtekintett Mák Kornél alpolgármester, Lévai Jánosné önkormányzati képviselő, Tóth Lászlóné, a BELOVA intézményvezetője és Kovács János, a Kecskeméti Roma Települési Nemzeti Önkormányzat képviselője. A kulturális programokat rendhagyó módon a HELPI-vel közösen szervezte az iskola.

 

large product photo

 

large product photo

 

large product photo